Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilsna och bedrövliga föräldrar finns det gott om idag... vad i herrans namn har det barkat hän?


Tur att man inte har småglin idag




Avklädd i sin nakenhet
allting kan beskådas.
Kleti Pleti dreglar glatt
drömbröden snart knådas.

Kortkort med en musikant
stilletten, U-ets ringning.
Bjuder på sin lockelse,
första prisets vinning.

Oförståndets slav av modet
iklädd som en slampa.
Lockar med sin utsrålning
multum, karlar vampa.

Därför kära far och mor
ta förnuft till fånga.
Vårda flickorna ni har
innan bocken stånga.





ME/09























ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 12:50



Bookmark and Share


  peter markurth
jag håller med
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori