Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag väntar

Jag måste ta tag i dammsugardjävulen
Det är så jobbigt att vara vuxen med alla måsten
Det regnar och jag vill bara ligga på soffan

Men ingen kommer och stjäl skiten ifrån dig
säger min mamma
Så jag väntar till i kväll
så kanske jag gör det då

Vi skapar våra egna måsten
Men vi skapar också vår egen skit




Fri vers av Spirit
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-12 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög
igenkänningsfaktor
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit