Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Poesi är som ett ljus

Poesi finns i ditt inre hus

Poesi är som en drog

Poesi kan vara hög eller låg

Poesi är som ett hav du kan drunkna i

Poesi är jag du vi

Poesi är tiden som står still

Poesin kan ta dig dit du vill




Fri vers av Spirit
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 12:59



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Bra! Fint rim
Det kan finnas mycket kraft i en bra dikt.
Detta är en sådan.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit