Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finna sin plats i intet

Låter kaffets arom fylla
Båda hjärna och hjärta
Medan de sipprar ut ur
Blåblommiga koppar
Med en storlek som
I lagens namn
Inte borde klassas
Rättvis
För en koffeinberoende värld
Som vår

Mina ögon går sin promenad
Längst med tavelbeprydda
Tapetserade väggar
Medan mormor stilla talar
Om tider i svartvitt och brunt
Och hjärtat nästan brister
När jag inser vilken omsorg
Och omtanke det egentligen ligger
Bakom den där välplacerade luckan
Ibland bröllopskorten:

Jag gifter mig snart, mormor
Jag lovar.




Fri vers av Fenomena
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-12 13:28



Bookmark and Share


  walborg
En så rar text - men varför "finna sin plats i intet"?
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena