Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kanhända ovanligt tack, men du förstår.

Det finns mycket att tacka dig för
Käre Gud och Skapare
Men en sak vill jag tacka dig för
Nu när jag kan

Det finns sol och vackert väder
Hälsa, liv och kraft
Men allt det får du säkert höra jämt

Jag vill bara tacka för att:

Jag
Slipper
Vara
Du.




Fri vers av Fenomena
Läst 575 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-12 13:29



Bookmark and Share


  walborg
Så otroligt klokt sagt Du!! Du kan verkligen reflektera.
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena