Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..till ett krig som inte fanns, till ett motstånd som aldrig blev av.. vi föll inte offer för några kulor, sjukdomen tog oss, tog oss allihopa.. långsamt..


Epilog


Flöjtens melodi darrandes
över den folktomma gatan
doften av dansen i luften
dagen då döden andas

skuggorna som leker
i ensamhet
vågen som rullar över vidden
inte någon skonas

dött, allt som är värt att älskas
människan är ett bottenlöst hål
döden som dödar oss inifrån
det svåra är alltid att försonas




Fri vers av Herr Ångest
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-12 22:52



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Tragiskt och väl fångat
2009-06-13

  Gisela Nordell
det svåra är alltid att försonas
döden äter oss inifrån
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest