" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du speglas i mina ord.... du äger min själ mina fingrar och mig..

 




Två ringar...

 

 

 

Mellan mig och dig
ett förhållande av komplicerad kärlek
som jag inte kan motstå
eller protestera mot
Stor kärlek är alltid komplicerad kärlek

Det är inte riktigt att kärleken kommer till oss
på en vagn ridande av änglarna
och det är inte riktigt
att vi finner den gömd
som en måne under vårt täcke
eller som ett blått skönhetstecken
under våra vänstra midja

Mellan mig och dig
finns ett språk som fortfarande är under utveckling
ett språk som bildas
Mellan mig och dig
Tal som har inte lärt sig alla ord än
mellan mig och dig
ett grå väder
gråa kulörer rider ut till regnet

före regnet
efter regnet
inhalerar jag dig precis som kaniner inhalerar örter

Mellan mig och dig
poesin som jag har inte skrivit än
poesi av charm berusning och smältning
de frågor emellan oss
jag önskar att de aldrig besvaras


mellan mig och dig
härliga motsättningar
barnsliga tvister
som är bra för kärleken och poesin

Mellan mig och dig
små saker..små vanor
som klättrar ovanför bokhylla och tapeter av väggarna
mellan mig och dig ett okänt jordskalv
oväntat
emellan oss
brott av passion som kanbegås varje ögonblick

Mellan mig och dig
finns lysande gator
och halvstängda gardiner
fast det syns inte
mellan oss
under träd av ananas
sitter de och yrar i min sömn

mellan mig och dig
präster, spåkvinnor och kaffe koppar som väntar på oss
kärleksmärken som blommar
och förutsägelser
om floder som ska översvämma
skatter som skall blossa
och barn som varje morgon skall gå till skolan av viol

 

mellan mig och dig en härlig kärlek

väntan

längtan
som ska expoledera snart ..

 


mellan mig och dig

 

dagar

 

.....

 

livet

 

 

och

 

 

två ringar

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-04 20:18



Bookmark and Share


  sachie
Vackert... ( hm.. men vart kom kaninerna ifrån =) ? )
Fin bild av kärlek, de första stroferna fick mej att fundera... det är bra! ^_^
2010-08-05

  aol
sällsam vacker känsloladdad poesi, så fint vännen,
2010-08-05

  firefire
så vackert passionerat...
2010-08-05

  SagaArt VIP
oerhört vacker text
2010-08-04

  Suzy med punkterna
Säger bara att jag bokmärker....
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m