Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..att något så vackert kan göra så ont..


Svarta fjärilar

Som en fjärils sköra och spröda vingar

faller jag isär
i små lätta silvertårar

en glittrande massaker av känslor
slet sönder mig inatt

jag letade efter ljus
i en förlorad sång
att något så vackert kan göra så ont

jag begravde alla mina skrik
i dig
du hjärta full av sår

om tårar kunde tala
skulle varje liten tår
varje droppe av smärta
berätta en saga om dig

de skulle gråta över varje svek
du gav bort
mot en känslokavalkad
som slutade i ett hav

av mörka vätskor




Fri vers av Herr Ångest
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-13 13:48



Bookmark and Share


  M_Franke
Smärta, fantastiskt skrivet
2009-09-09

  Junitvillingen
Så himla snyggt poetat...du formulerar dig strålande. Berörs av denna - mycket vacker poesi med svarta stänk av sorg...............
2009-06-30

    Anonym Ängel
denna var vacker på något sätt, gillar den skarpt!
2009-06-15

  SurtantZ
Gillar denna. Kommer inte på någon bättre kommentar just nu... Gillas mycket!!
2009-06-14

  beam72
oj så stark och känslosam
2009-06-13

  peter markurth
finstämd...
2009-06-13

  Gisela Nordell
falla isär i små silvertårar
vackert och ömsint!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest