Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det hänger ihop på något sätt. även om det är oförståeligt.


ljummet te.

andas elin, glöm aldrig bort att andas.


jag är trött på att behöva anpassa mig efter andra
jag pallar er inte. slit mig hit och dit bara, gör det.

te är äckligt ljumet.
men man kan inte dricka när man gråter.

du får en chans till, en enda.
sen ger jag upp,
lämnar det här livet, dig
tro inte att du får en chans till sen
för jag är trött på att bli sviken.
trött på dig.


men andas elin, glöm aldrig bort att andas.




Övriga genrer av elinmaria
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 17:00



Bookmark and Share


  **AnneLiten**
Lova att inte glömma bort att andas...
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria