Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag kladdade ner för jag inte har någon att prata med.


-

Jag har alltid funderat på
varför gående går
och
varför stående står

Jag har också alltid undrat
vad eller vem
det är som bestämmer hur allt ska te sig
varför allting sker just såsom de gör



Jag har aldrig tyckt om mitt jobb
men när jag fick lära mig kundkontakt
var du min första kund

varför?


Du verkade inte känna igen mig först
men jag såg att du rodnade

Det hade gått två år

För två år sedan var du hela min värld
och nu känner du knappt igen mig

Tiden har inte gjort mig väl
jag varken är eller ser ut att vara den jag var



Men jag undrar varför mitt hjärta
plötsligt klappade snabbare

och

varför du tittade på mig sådär.




Fri vers av elinmaria
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love?
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria