Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskade dig redan när jag var liten. Från första gången jag såg dig, i skolkatalogen tredjeklass. Det var inte samma kärlek då, som det är nu. Men du var min redan då och nu är du min, för jämnan.


ett fånigt brev.



Jag skrev ett kärleksbrev idag,
ett sånt där fånigt som man skrev när man var liten.
I det beskrev jag min kärlek för dig,
hur mitt hjärta är ditt och att du är det bästa jag har.

Jag la det lite diskret i ditt skåp innan jag gick hem,
du slutar alltid efter mig och då skulle jag slippa
se ditt ansiktsuttryck.
-Jag gillar inte ansiktsuttryck-

I två timmar gick jag hemma och våndades,
trodde att du kanske skulle tycka jag var barnslig.
Fast brevet behövdes faktiskt skrivas,
för jag kan inte förklara mina känslor med sagda ord.
Att skriva är allt jag kan.

Till slut plingade mobilen till,
ungefär när jag var beredd att springa tillbaka till skolan
och ta brevet innan du hann läsa det.


"Du anar inte hur glad jag blev nu.
Jag älskar dig Elin, du är underbar."

Så kanske var det inte så fånigt ändå.




Fri vers av elinmaria
Läst 504 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-11 22:56



Bookmark and Share


  berxper
Vilken gullig berättelse (dikt)
2011-04-01

  Sophie Jennifer
Helt underbart!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria