Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland pratar jag med dig utan ord jag tror inte du förstår, eller så är det precis det du gör. ibland hoppas jag inte det.


Kan du läsa mina ögon, älskling?



hej älskling.
får jag kalla dig det? älskling alltså.
du sa ju att du älskade mig.




jag bor i en bubbla
och jag trivs
för det är inte den
gamla bubblan
där jag inte trivdes



får jag sova på din arm?
jag menar, du har ju lagt den på min kudde.
och du ligger ju på den andra.




jag flyter fram på något vis
dagarna går utan någon
sådär vidare ansträngning
de bara passerar



fnissar du åt mig nu
eller åt det dom sa på teven i bakgrunden?
för inte gjorde jag väl något fel?




jag kan ligga vaken ibland
bara för att rensa tankarna
ibland ligger du bredvid
ibland ligger du långt bort



vet du hur mycket jag älskar ditt leende?
det kan lysa upp min dag som en sol
mitt i det mörkaste mörkret.
lät jag töntig nu?




det är höst nu och kallt
snön började faktist falla idag
jag kollade på den och insåg
att hur mycket jag än fryser
är mitt liv ganska varmt



jag har alltid velat kyssa någon
utomhus när det snöar.
kan du kyssa mig nu?





det kan få regna om det så vill,
kan du kyssa mig ändå?
älskling..




Fri vers av elinmaria
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-20 21:35



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
väldigt vackert!=)
2011-05-12

  Sophie Jennifer
Åh så underbar! Så fin! Så bra så bra så bra
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria