Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar mig kropp, men socker är det enda som bekämpar sorgen över hur allting har kommit att bli.


det där knaket jag fruktade allra mest

Jag spräckte mina favoritjeans idag
det var länge sedan jag kände mig så
otroligt jävla misslyckad
det var länge sedan jag blev så
otroligt jävla äcklad av mig själv

två år sedan sist.



Allt skulle bli så bra när vikten väl hade rasat
jag intalade mig själv den där dagen
att allt skulle bli så jävla facking bra
jag behövde bara gå hungrig ett tag
bekämpa hungern med tankar om
hur otroligt bra allt skulle bli sedan

idiot.



För ett år sedan, snart
förlorade jag den enda vännen som trodde på min kamp
den enda personen som stöttade vad jag höll på med
och som faktist trodde på mig
hon visste precis vad jag gick igenom

när hon försvann gick allting bara åt fel håll.



Häromdagen provade jag min avslutningsklänning
som jag bar förra sommaren
på nians finmiddag och minikonsert
den där kvällen då strömmen gick
och allting blev rättså misslyckat

dragkedjan var totalt oknäppbar.














Och jag spräckte min favoritjeans idag
det var det största misslyckandet
jag någonsin varit med om,

och jag har aldrig avskytt mig själv såhär mycket.







Fri vers av elinmaria
Läst 609 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 21:21



Bookmark and Share


  hets
åh
2011-10-08

  Herr Funderare
Förstår att det är inga lätta känslor och tankar du bär på.
Men jag tycker du skriver väldigt bra.
Man kan känna dina känslor....de går nästan att ta på, om man läser din text och tänker sig in i hur du har det.

Väldigt bra skrivet!!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria