Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;

Jag gråter om nätterna när ingen ser på
ligger sömnlös till ljudet av mina snyftningar

men här finns ingen som sträcker en hand
ingen som står bakom ryggen redo att fånga ett fall

Jag gråter om nätterna när ingen ser på
egentligen bara för att det är lättare så




Fri vers av elinmaria
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 22:01



Bookmark and Share


  julia.s
Tycker den här är så fin i all sin enkelhet. Vet hur det känns. Kram.
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria