Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elixir




det stärkte
det åt
skrek mitt skrik åt mig
lekte lekar med förstånd
såg på mig att jag fått nog
det skrattade
det mådde bra
i ord tomma för rivning
stärkta med med levande lögner
det kom inte på besök
det var borta
och lämnade mig själv
till mig




Fri vers av jonas a
Läst 606 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a