Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

113. Sänd oss in i framtiden




Herre, genom Din vilja är vi till
en stund här på jorden
Sänd oss tillsammans med barnen
in i framtiden
Låt ej vägen ligga öde
Återuppväck
vårt förlorade förhållande till Dig

Du är den sol
som vi själva är en stråle av
Vi ber att det bästa i våra liv
det som kommer från Dig
skall få allt större utrymme

Låt oss vandra med glädje
hem från klipporna vid havet
Låt ej livets vatten sjunka undan
Vi klarar inte livets torka
Låt oss vandra
med förlåtelsens tecken
för våra tankar, för våra ord
och för våra liv

Bortom vårt innersta jag
leder vägen hem till änglarna
och till Ditt rike
Där blir vår längtan stillad
Ditt namn finns i tystnaden
och är heligt
Låt oss tillbedja och lovsjunga
Ditt Heliga Namn




Fri vers av Maria T
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 17:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"Ditt namn finns i tystnaden
och är heligt
"

Ord jag bär med mig ut i dag!
Suverän text!
Tack!
2009-06-24

  Roula O
underbart vackert...beundrar ditt sätt att skriva...
2009-06-23

  anits VIP
Mycket vackert, kan läsas om och om igen
2009-06-21

  walborg
Alldeles alldeles tagen av Din innerliga och vackra och mycket mycket angelägna bön. Skulle önska att varje människa på jorden finge läsa den och begrunda.
Jag hoppas Du publicerar Dina texter på något förlag!!!!!!!!!!!
2009-06-14

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet, i bön, i längtan

Uppenbarelseboken 7:17
Ty Lammet som står mitt för tronen skall vara deras herde och leda dem fram till livets vattenkällor och Gud skall torka alla tårar från deras ögon.


Lovsång till Gud

Vi vill idag prisa Herren.
Du är Gud som har gjort var och en.
Också skapat Du har den här jorden,
och från öken Du leder oss hem.
Dina budord Gud skriv i var själ,
så vi vet vad som rätt är och fel.
Vi vill glädjas i lagen som Du oss har gett,
för där ser vi Din helighet.
2009-06-14

  aol
du har en sann vacker tro bra skriftat
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T