tillägnad min vackra syster ulli...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad min vackra syster ulli...




En varm kram

 

 


Jag ville samla ihop ditt hjärta
och omfamna dig
jag ville få ut din smärta
och plantera glädjen i dig


vill lära ditt hjärta
att vara stark
att vara hård
att glömma
för du måste leva..
och
du måste andas..




Fri vers av issac.a.m
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-14 21:02



Bookmark and Share


  ulli
Fantastiskt
2010-08-21

  Anna*
Fin kärleksbetygelse till din syster - vackert!
2010-08-15

  sulimaa
underbart!
2010-08-15

  Aisha VIP
ooohh...
det här var något av det finaste du har skrivit....så enkelt
naket.....
och djupt från hjärtat...av kärek....
en sådan bror ville jag ha!
2010-08-14

  Suzy med punkterna
Så ömt och vackert till din syster!
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m