Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell dag



Det här är
en speciell dag
för mig





































precis som alla andra












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-15 12:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bra Staffan! PRECIS så ska man tänka!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP