Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp



Jag hatar
mänskligheten
































kan nån hjälpa mig med det?












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 12:33



Bookmark and Share


  SurtantZ
Den, inte men.. Den smakar jordgubb :)
2009-06-16

  SurtantZ
Tyvärr... *sträcker fram en bit choklad i ett slappt försök, men smakar jordgubb*
2009-06-16

  LassO
börja med att inte hata dej själv, kanske...
2009-06-16

  Sturesdotter
Själv är bäster dräng
bra text...
2009-06-16

  etthjärtaäralltidrött
Nej. Förlåt den.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP