Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig

 

Dina ögon talar

viskar hemligheter

håller mig nära

intill ditt hjärta

 




Fri vers av Lindizz
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 12:49



Bookmark and Share


  karenina VIP
kort, koncis och alldeles underbar. varm mjuk och full av kärlek. gillas!
2009-06-17

  issac.a.m
så vackert..
2009-06-16

  berxper
Så mjuk så fin. En magisk kärleksfull dikt!
2009-06-15

  Il poeta della luna
Vackert
och perfekt
utformat!
Fina ordval,
som talar!

Månpoeten
2009-06-15

    ej medlem längre
underbar poesi!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz