Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan

där hjärtan språkar

speglar känsla

och tiden gav oss mer

än ord kan ersätta

 




Fri vers av Lindizz
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-15 13:55



Bookmark and Share


  karenina VIP
det är stort det. fina rader du skrivit här
2009-06-17

  berxper
Åh så fint! Vilken samhörighet...utan ord.
2009-06-15

    ej medlem längre
Vackert
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz