Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt att vila i mig själv




Jag har slutat
att
springa ifrån
min
egen trötthet

Nu
så vilar jag
bekvämt
i min
egen trötthet

Så skönt det är
att vara
i mig själv




Fri vers av Ewa Flower
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 13:59



Bookmark and Share


  Lotti
underbart att vara där
2009-06-18

  Cosmic Johanna
Skönt,

helt rätt...
2009-06-17

  Lotti
ja det var väl precis det jag gjorde sprang så in i norden....
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower