Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren

Ibland är det som att smärtan
är det enda klister som finns kvar
att sammanfoga
de sista skärvorna av ork

Vågorna sköljer strandlinjen
Man sätter sig ner och pustar ut
Lägger sig i sanddynen
med solen smekandes mot huden

Imorgon bär blomman sin egen blomning
Imorgon är ängen full av doftande blomster
Imorgon leker fjärilarna sina vingar däröver
Imorgon




Fri vers av Feminaz
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz