Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drottning ?




Morgon timmar var dag gryr.

-------------------------------------


Ingen kännedom om det,

medvetslös av nattens bestyr.




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-09-27 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson