Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gratis sprit är inte alltid godare



Whats up with that?

jävla brat

håll dig borta

acceptera ett nej

utan allt ståhej

så vad händer

kuken vänder

men bort från mig

acceptera ett nej

jag skär upp din pulserande lemm

om du inte lämnar mitt hem

ut ur min säng

för

whats up with that

jävla brat




Övriga genrer av L.S
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S