Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökare

En del människor söker nycklar
dörrar
att öppna

Trötta springer de omkring
yra små varelser på jorden
sökandes

ihärdigt strävandes
letandes efter svaren
på de stora frågorna

En del människor ger inte upp
längtan är drivkraften
på vägen mot någonting bättre

Modet som krävs är inte för stort
och styrkan inte för liten
Kraften inte förspilld

Någongång
någonstans

blir de klara med sökandet
och upptäcker
hur nära de varit svaren
hela tiden

De finns där
inom oss
och den dagen vi är redo
att ta emot dem
kallar de på oss











Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta