Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARNATT



SOMMARNATT


VAKNAR AV EN HOSTATTACK

NYSER FRYSER

KRAVLAR MIG UPP TAR ASTMAMEDICIN

ALLERGIPILLREN
HADE GÖMT SIG


SNÖRVLAR OCH LINDAR IN MIG I EN PLÄD

STORMEN YLAR I KNUTARNA

DET ÄR SMÅTT KUSLIGT


SÖMNMEDICINEN GICK TILL SPILLO

SITTER OCH TAR EN KAFFETÅR


HJÄRTAT LUGNAR SIG ANDNINGEN LIKASÅ

FÖRSÖKER LUGNA NER MIG GENOM ATT MINNAS BARNBARNEN


TAR NY SÖMNTABLETT

SITTER OCH VÄNTAR


LÄGGER MIG BREDVID MIN KÄRESTA

TAR BOKEN, FÖRSÖKER LÄSA

SÖMNEN KOMMER




Fri vers av arja savela
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 00:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket bra beskrivet av ett tillstånd, som kan vara väldigt jobbigt.
Då är det bra att ha någon att krypa intill. Inte alla har det .....
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela