Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av bläck

På mina vingar av bläck

flyger jag högt

högt ovanför

dyker ner på en

en enda liten detalj

Solvindarna lyfter mig

seglar återigen

ovanför helheten




Fri vers av Annette Andersson
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-16 05:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vingar av bläck
det kan bli mycke
ett helt stycke
som för oss kan
lysa som ett:
***SMYCKE**
Glad midsommar!
***************
2009-06-16

    sunnanvind
Befriande, lite spännande! Med vingar av bläck kan man komma långt!;)
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson