Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oh, vilken glädje, oh vilken fröjd


oh, vilken glädje
oh, vilken fröjd

jag är inte ensam
du är hos mig
du som är den
som skapat mig

oh, vilken glädje
oh, vilken fröjd

min framtid är din
din framtid är min
tillsammans för evigt
och redan nu




Fri vers av rebecca d
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 08:17



Bookmark and Share


  Maria T
"Saliga visshet, Jesus är min.
Himmelens glädje fyller mitt sin"
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d