Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 2


Minna




Minna säljer sex på Internet.


– För att det är så skönt.
– Allvarligt?
– Nämen är du sjuk i huvet eller?

Nej, Minna vill tjäna sjukt med pengar.
Och inget ger mer pengar än latexkåta gamla gubbar.
Hon går förstås aldrig hela vägen med dessa
Lack
Läder
Piskor
Nitar!
Gubbar.

Alltid pengarna först.
Vad skulle dom säga till polisen?
Jag köpte sex av en minderårig, men nu vägrar hon!


Minna tycker att hon är riktigt smart.




Fri vers av Andie
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie