Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta bultar så intensivt att det snart kan sprängas... och glöm aldrig hur jag älskar dig .....




Kärlekens alfabet

 

 

 

Din Kärlek

har lärt mig

mer än alla skolor i världen

att skriva ditt namn

med stjärnorna

nattenstavla...

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 514 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-03 22:57



Bookmark and Share


  firefire
så vackert skrivet med så få ord,men det behövs väl inte mer när man kan skriva med stjärnor på natthimlen...
2010-08-03

  Suzy med punkterna
En kärlek större än något annat....
Mycket vackert..
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m