Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid varit en idéspruta/eldsjäl; synd det inte är ett yrke i Sverige Bilden: Stravinskij fyller år, Eldfågeln bästa hårdrocklåten på tidiga 1900-talet liksom Våroffer i den neoklassicism som vi nu är tillbaka i, därför liknar sekelskiftena var


Dubbel RimTanka ~ Idétanken

~*~

Så...om nu all vård,
taxi och post lägger ner
i Norrland så är

det väl überläge för
en privat allservice där

från Manpower och
Steppingstone och liknande,
för att fylla det

glas som tydligt halvfullt är,
töm inte det halvtomma

LPWJ 17/06/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP