Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så j-la mesigt snäll




Varför
ger jag bort
av mig själv
till andra?


Varför
är jag så
j-vla snäll
jämt?


Varför
är det så
svårt för mig
att sätta gränser
mot andra?


Det finns
många
gamar
därute

Jag måste
lära mig
att ej
ge dom
föda

Jag vill
ge föda
till det
friska
som
växer




Fri vers av Ewa Flower
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-18 08:07



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra skrivna rader skulle kunna vara jag själv som skrev detta
så igenkännande att sätta gränser är jag så dålig på precis när nån klivit över min gräns så kommer jag alltid av mig invant beteende
mvh Anna-Karin
2009-06-19

  Christine Sabel
Tänk på att vara snäll mot dig själv också!
2009-06-18

  Lotti
ja det är en konst..... attt ge lite lagom och begränsa..... det finns många som snabbt tar hela handen
2009-06-18

    Burre
Verkligen, men man mår ju bra av att dela med sig..
Svår balans detta.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower