Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Have you ever..."

Hve you ever listend
to the song of a bird
story it tells about distans places..

have you ever walked under rain
or do you hide every time a drop falls?

Have you ever seen?
or you too
like many others
still looking?


Listen
Don't just hear.
See
Don't just look.
And go out
When sky cryes...




Fri vers av Pilgrim
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-18 15:28



Bookmark and Share


  Calle.k
Klockren.. Väldigt bra skriven. Det sista ger verkligen en slut klang:)
2009-07-21

    prima donna
yes, you are right. Live now.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim