Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slumrande stormvarning

som en svag bris
varsamt smekande
mina gömda drömmar

väl medveten
att bak horisonten
väntar stormvindarna

redo att svepa mig iväg
skaka runt mig och kasta
ut mig i äventyret

jag stänger dörren om mig
för att söka skydda
men jag lämnar fönstret på glänt




Övriga genrer av *maihe*
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-18 15:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättefin!! Väl värd en stjärna.
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*