Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel





Min hand

är öppen

knuten

sitter längre

in




Fri vers av Mygg
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-18 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som sagt,myggosofi bör bli ett universitetsämne,berikar såväl konst som filosofi-knutet med högre visdom är detta ditt snöre synes det mig!
2009-06-23

  Miss Mod
Du är helt otrolig, skriver rakt in i hjärtat mitt.
2009-06-22

  Elin Katten Lo VIP
Du lyckas alltid. Pratade med en vän om att måla tillsammans igår, och hur förbannad man blir när man sneglar på det ens granne målar, för att sedan förbanna sig själv för att man inte gör lika fint. Många lär känna så inför dig (inklusive jag). Impad, as always.
2009-06-22

    Jnåt
insikter öppnar knutar.
2009-06-22

  stenen/ Yv Ericsson
Sitter antagligen djupt fastnaglad....
2009-06-19

  Carola Zettergren
Aj snyggt detta!
2009-06-18

  Rosen VIP
En knut behöver inte alltid trasslas upp ur sin "stadga"
den kan ha bundit, det som allt står på...
Fyndigt skrivit!
2009-06-18

  berxper
Mittpunkten, pudelns kärna sitter i knuten. Riktigt snyggt att ordet "knuten" ligger mitt i dikten. Intrasslad i sin dubbelbetydelse växer dikten för varje läsning! Dina få ord säger väldigt mycket.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg