Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att så enkla små ord kan lysa upp en hel dag.....


Du är du på ett underbart vis

Idag lyste solen upp hela mitt

hjärta...

de enkla små orden

du sa

fyllde hela mitt

inre

med varm lycka


Små ord som trollar med min

själ


" Du är du på ett underbart vis"


Jag läser din eviga

själ

du läser min


Två själar

en tanke


Ger dig de små orden

tillbaka du vackre


" Du är du på ett underbart vis"


Du är kärlek för mig




Fri vers av sulimaa
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-19 01:17



Bookmark and Share


  Water VIP
Varm läsning som får en att le inuti.
2009-06-19

  Popcorntankar
Underbart är enkelt, när man känner sig underbar.
2009-06-19

  Junitvillingen
Åhh, vilka underbara ord att få sig tillägnade, det blev dessutom en mysig text tack vare dem!! Riktigt fint vännen! Och dessutom SÅ fin bild på dig - midsommarvackra blomma;-)))
2009-06-19

  Suzy med punkterna
Mycket vackert och en härlig känsla!
2009-06-19

  Glensan
Bara myser när jag läser texten

Text som får mej må bra

Tack
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa