Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rännilar



blodet skapar
lodräta rännilar
i hans hud

tårarna
i hans kinder

ölen
i hans lever

hans fingrar
letar febrilt
efter knapparna
på tangentbordet

han skakar i hela
sin kropp
blek
grå
skör

ett ölstop
med rödvin

i bakgrunden
skäller grannens hund

och han tänker

och han gråter

och han ångrar





allt












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-08 15:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Sannerligen en riktig poesi-lever.
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
aj, aj, aj vad
ont att läsa

ensamhet är svårt
2009-08-08

  Sturesdotter
bra skildrat och tyvärr...sann...på många ställen
2009-08-08

  peter markurth
bra flyt, lämnar tomhet efter sig
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP