Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa



tåget tar mig med
mot nya mål

vem vet
vad som väntar
vid destinationen?

punkterade rytmer

en doft av
bränd metall

okända landskap
sveper förbi
mitt fönster

tåget tar mig med
mot nya mål

och jag fantiserar
väntar
hoppas

att jag hamnar
någonstans
värt besväret

när målsnöret
slutligen
brister











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-19 10:36



Bookmark and Share


  HQ
Jag gillar den här texten skarpt, den beskriver så fint undran och nyfikenheten över framtiden. Dessutom gick den så snyggt hand i hand med mina egna funderingar just idag.
Tack för underbara rader!
2009-06-20

  peter markurth
mycket bra
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP