Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sannning



o vilken ångest
o vilka rädslor

ser sanningen
men den kommer

spränga mig
förgöra
förändra
mig

föra ut mig på en färd

ser bara ett steg

nästa

en avgrund
tappar fotfästet

följer
Vägen

föds




Fri vers av rebecca d
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-19 11:29



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm ...
Jag förstår att det är så det går till.
Det är där jag är nu.
Tack!
2009-07-11

  Maria T
Se sanningen är som
födslovåndor
men skapar nytt liv
2009-06-23

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ditt slut öppnar upp!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d