Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min livboj

ska nya tankar
röra vid ord
som du

som du
ser på mig
rör jag dig

vi är
en tanke
ett hav

ett hav där
vi alla kan
drunkna

jag drunkar när
jag tänker på att
du skulle kunna
röra vid mig

jag dränker mig
i längtan efter att
inte vara ensam
och utanför

bara du är mitt hav
bara du är mitt liv

du är en livboj och
en blyvikt

jag tror inte riktigt
du blir en livboj

i den här ensamheten
som längtar tvåsamheten
är du blyvikten
som dränker mig

skulle dina armar
vara omkring mig
skulle du vara
en min livboj




Fri vers av virre
Läst 374 gånger
Publicerad 2009-06-20 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre