Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offra mig

Offra mig
Mitt kött och mitt blod
Mitt bultande hjärta som bara vill älska
Älska hårt och länge
Älska alla
Älska någon
Älska dig

Offra mig
Min smärta och mina skrik
Ekorna av min livslust
Lust att skratta
Lust att lära
Lust att uppleva

Offra mig
Mitt ansikte och min kropp
Allt jag äger
Den lilla skönhet jag besitter
Det lilla självförtroende jag har
Offra det och var lycklig




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren