Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prata ner mig till kärlekskräm

om jag viste
att jag skulle
sakna dig nu

skulle jag agerat
annorlunda till
dig då

jag skulle försökt
säga något mer
en enkla fraser

skulle låtit dig
prata ner mig
till kärlekskräm

men nu är allt
i min hjärna

bara saknadskräm
och tänk om chocklad




Fri vers av virre
Läst 385 gånger
Publicerad 2009-06-20 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre