Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmast

håller till

aldrig tyst




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-20 23:47



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Lysande, viskar jag. För nu blev jag i det närmaste stum - igen...
2009-06-21

  Ulf Lagerholm
som ett frimärke med vacker tydlig stämpel, ett avsänt brev
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren