Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hes 43:1f, Hebr br


ställ dig i porten


ställ dig i porten
och skåda
och se

min härlighet
uppfyller templet

vederstyggliga
är era
händers verk

det är jag,
jag allena
som gör det

gör stigen rak
styrk vacklande knän

jag kommer
jag kommer
jag är på väg




Fri vers av rebecca d
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 14:59



Bookmark and Share


  Maria T
Och jorden lyste av
Herrens härlighet
2009-06-23

  Michaela Dutius
Pukor och trumpeter här jag i bakgrunden då jag läser denna underbara text
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d