Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår dåligt av människor som är i sitt huvud



Jag attraheras
av människor
som är
sanna
mot sig själva

Jag mår dåligt
av människor
som ska
lösa sina känslor
i sitt huvud

Jag vill leva
i en värld
där verkligheten
existerar

OCH

den är för stor
för att rymmas
i ett
huvud




Fri vers av Ewa Flower
Läst 376 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-22 08:02



Bookmark and Share


  fucking poetic
vad bra skrivet!
2009-06-24

  Miss Mod
Så sant, vi får alla dela lika.
2009-06-24

  peter markurth
en enskild individs verklighet finns i dennes tankar...
2009-06-24

  Cosmic Johanna
Bra sagt,

ja det blir trångt att umgås i bara huvudet,

man måste få gå lite djupare i dimesion och mötas i hjärtat,

där livet växer och överraskar oss, när vi släpper taget.
2009-06-22

  Mats Henricson
Allt är ju en tolkning, men om jag förstår dej rätt så kan det handla om allt för stort EGO och ,därmed, den medföljande risken för en ÖVERTRO på sin egen kapacitet plus en viss fixering vid sin egen filosofi, ibland övergående till ren egoism... Rätta mig om jag har missförstått dej...
2009-06-22

  Lotti
ja det kan vara tröttsamt... fast jag fastnar där själv ibland och har svårt att hitta ut....... men inte alla är medvetna om att de befinner sig där... det är skrämmande :-)
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower