Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar smeker mig

och dina händer
är en dröm
från döda tider

jag låter mig smekas
av drömmar från

ska jag smaka salthav
borde jag flytta kust

det bräkta vattnet
är så ensamt

som jag är
en annan
planet




Fri vers av virre
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bugar
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

virre