Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bipolär

Jag ska sälja dig,
ett hjärta,
eventuellt en själ,
förhoppningsvis en tro,
som alla vet att vi saknat

och vi saknar livet
som de aldrig levde
då rädslan kryper innanför skinnet
mumlar han långt borta

tydlig övertygelse som jag förlorat
fast inte riktigt
som en personlighetsstörning
är de varandras motpol

attraherade
men utan
dragningskraft

handduks naken och trasig
hon har hål i sina ådror,
lungor dödade av beroende,
år av kamp resulterade
i
permanenta benbrott

det finns ingen ångerrätt på rullstolskörande










Fri vers av mbl
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-27 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl