Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdomens återtåg

Vi är vad vi gör
Allt vi gör, står vi till svars för....

mot oss själva

Vi är den den åtalade, vi är domaren
vi rannsakar oss gemensamt genom tiderna...

Varje tid, ett nytt åtal
nya räkenskaper...

nya kunskaper

...och därmed längtan, tillbaka ....





Övriga genrer av Mauri
Läst 331 gånger
Publicerad 2009-06-23 15:34



Bookmark and Share


    trollflöjt
Ja, jösses ja!! Men vill vi tillbaka??
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri