Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mera älska.

Ett övergivet barn
leker sig fram i livet
försöker driva bort rädslan
för svaret
på en gåta han inte förstår.
Han har blivit lämnad
som liten pojke, som vuxen man
och smärtan gör sig påmind var gång
han närmar sig att älska.
Han bär sin gåta
från famn till famn
Den är tung, men svaret är tyngre.

De gånger han älskat,
har han också blivit lämnad.
Och i stället för att gråta,
har han valt att

aldrig mera älska.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-23 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta